14/9/15

Η Χαλκιδέα που όλοι μιλούσαν για αυτή!

Λένε πως ένας διαιτητής κάνει καλά τη δουλειά του, όταν δε γίνεται επίκεντρο του αγώνα. Αυτό δεν ισχύει για την Εύα Ασδεράκη, καθώς η Ελληνίδα chair umpire έκανε τόσο καλά τη δουλειά της, που όλοι μιλούσαν για αυτή! Η Melanie Oudin παρακάλεσε να την έχει σε όλους τους αγώνες της, η Billie Jean King εξέφρασε την περηφάνειά της και πολλοί την ανέδειξαν MVP του τελικού!
Η Ασδεράκη έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας η πρώτη γυναίκα chair umpire που διαιτήτευσε τελικό ανδρών στο US Open, γράφοντας ιστορία και παράλληλά κάνοντας πραγματικότητα το μεγάλο της όνειρο.
Η Ελληνίδα διαιτήτρια έδωσε ρεσιτάλ από την καρέκλα της, καθώς χρειάστηκε πολλές φορές να επέμβει, ενώ δεν έκανε ούτε ένα λάθος, σε ολόκληρο τον αγώνα! Όλα αυτά ενώ είχαμε έναν μεγάλο τελικό, ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες της χρονιάς, ανάμεσα στον Novak Djokovic και τον Roger Federer.

Σε μια βόλτα μας από το Twitter καταλάβαμε πως δεν ενθουσιαστήκαμε μόνο εμείς (που είχαμε και έναν λόγο παραπάνω) για τον τρομερό αγώνα της Ασδεράκη.
Η Melanie Oudin ζήτησε την Ελληνίδα στους αγώνες της από δω και πέρα, χαρακτηρίζοντας "μη ρεαλιστικές" τις ορθές αποφάσεις της.
taneatischalkidas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου