8/9/16

Ενημερωτικές εκδηλώσεις στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου για τις επενδυτικές δυνατότητες του CLLD/LEADER

Ενημερωτικές εκδηλώσεις και θεματικά εργαστήρια στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου για τις επενδυτικές δυνατότητες του CLLD/LEADER.
Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου μαζί με την Αναπτυξιακή Εύβοιας και τον Οργανισμό Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (ΟΑΣΕ), διοργανώνουν συναντήσεις και θεματικά εργαστήρια με στόχο την ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού και την ολοκλήρωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού του τοπικού προγράμματος <<CLLD/LEADER ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ & ΣΚΥΡΟΥ>>.
    Στις συναντήσεις προσκαλούνται ιδιώτες, αγρότες, αλιείς, συνεταιρισμοί, σύλλογοι (πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί, αλιευτικοί, αθλητικοί, δασικοί κλπ) και φορείς που δραστηριοποιούνται ή σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
Οι συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι:
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Δημαρχείο Κύμης
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο Δημοτικό κατάστημα Κριεζών
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου.
Οι συναντήσεις έχουν σκοπό να ενημερώσουν τον τοπικό πληθυσμό για τις επενδυτικές ευκαιρίες που δίνει το CLLD/LEADER, γι’αυτό είναι αναγκαία η ευρεία και ενεργός συμμετοχή όλων προκειμένου ο σχεδιασμός του προγράμματος να ανταποκρίνεται στις επενδυτικές και κοινωνικές ανάγκες του Δήμου.
    Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει είτε μέσω της σχετικής ιστοσελίδας στο evialeader.blogspot.com, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο anevialeader@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στα 2221026626 και 2221089706, είτε στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εύβοιας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα – Γραφεία 302 και 303).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου