22/7/16

Παρέδωσε το ασθενοφόρο στο Μετόχι ο Θεοδώρου όπως είχε δεσμευτεί!

Παραδόθηκε ένα ασθενοφόρο στην Τοπική Κοινότητα Μετοχιού για την κάλυψη των  αναγκών της περιοχής, όπως είχε δεσμευτεί ο Αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Αλέξανδρος Θεοδώρου. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια ο Διοικητής του Νοσοκομείου του της Κύμης Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης πάντα με την υποστήριξη του Ε.Κ.Α.Β. Ευβοίας και του Τομεάρχη Νίκου Κόκκου.
Όπως είχε δεσμευτεί πριν από λίγο καιρό ο Αντιδήμαρχος Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου και είχε ανακοινώσει στην Γιορτή Κερασιού πέρυσι το καλοκαίρι, παρέδωσε την Πέμπτη 2 Ιουνίου το πρωί το ασθενοφόρο στο Μετόχι παρουσία του Τομεάρχη ΕΚΑΒ Εύβοιας Νίκου Κόκκου και του Διοικητή του Νοσοκομείου της Κύμης Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη με τους οποίους έχει άριστη συνεργασία.
Τον Αντιδήμαρχο υποδέχτηκαν στο Γραφείο της Τοπικής Κοινότητας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μετοχίου Αναστάσιος Σφύρλας ,ο τοπικός σύμβουλος Ιωάννης Τομαράς και κάτοικοι της περιοχής. Τον ευχαρίστησαν  για την προσφορά του δεδομένου ότι το ασθενοφόρο που απέκτησε το Μετόχι επισκευάστηκε με έξοδα του Αντιδημάρχου ο οποίος έσκυψε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάνω από το θέμα, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης.

«Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν αυτή την κίνηση. Να αποκτήσει το Μετόχι το δικό του ασθενοφόρο και μόνιμο γιατρό. Ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Δεσμεύτηκα από την αρχή της θητείας μου ότι και γιατρός θα πάει στο Μετόχι και ασθενοφόρο θα αποκτήσει το Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου μας που γνωρίζουμε όλοι τις ιδιαιτερότητες που έχει λόγω της μεγάλης απόστασης που απέχει από το Νοσοκομείο της Κύμης.
Όμως πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κύμης Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη ο οποίος έκανε ενέργειες να παραχωρηθούν τα 2 ασθενοφόρα του Νοσοκομείου, στο Δήμο Κύμης –Αλιβερίου, όσο και τον Τομεάρχη του ΕΚΑΒ Εύβοιας Νίκο Κόκκο που με την ευαισθησία που τον διακρίνει σε αυτά τα θέματα έκανε και εκείνος ότι ήταν απαραίτητο από πλευράς του για να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους Μετοχίου που με εμπιστεύθηκαν. Ιδιαίτερα δύο ανθρώπους, τον Κώστα Τσαλμά και τον Σταμάτη Αλεξίου, που εθελοντικά προσφέρονται μετά την κατάλληλη εκπαίδευση που θα πάρουν από το ΕΚΑΒ, να οδηγούν το ασθενοφόρο στο Μετόχι. Εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο στο γιατρό του Μετοχίου κ. Παπαγιάννη που για πέντε τουλάχιστον χρόνια θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους της περιοχής» δήλωσε ο κ. Θεοδώρου κατά τη διάρκεια της παράδοσης του ασθενοφόρου.
Το ασθενοφόρο αυτό θα κινείται με εθελοντές, συνοδεία γιατρού και μόνο με την εντολή του 166 και κάτω από τις οδηγίες του. Το Ε.Κ.Α.Β. της Κύμης θα εκπαιδεύσει άμεσα τους εθελοντές που έχουν επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου