24/2/16

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 13 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 19 βαθμούς στην Κρήτη, 13 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο αρχικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στο Βόρειο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, όπου στο Βορειοδυτικό Αιγαίο βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και θα εξασθενήσουν, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσουν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι στο Βόρειο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση τις πρωινές ώρες στα ανατολικά όπου θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα ανατολικά τμήματα περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου