18/5/15

Συνελήφθησαν 12 άτομα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

 Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & Φθιώτιδας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Λαμίας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης Φθιώτιδας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα και συγκεκριμένα:


Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα και στη Θήβα αντίστοιχα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης.
Τέσσερα (4) άτομα (δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός στις Ράχες Φθιώτιδας, καθώς και ένας ημεδαπός στη Λαμία), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Επιπλέον οι αλλοδαποί κατηγορούνται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Τρεις (3) αλλοδαποί (δύο σε περιοχές της Χαλκίδας και ένας στη Λαμία), διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Τρία (3) άτομα (ένας ημεδαπός και μία αλλοδαπή στη Λαμία, καθώς και μία ημεδαπή στην ευρύτερη περιοχή της Μακρακώμης Φθιώτιδας), για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου