26/3/15

Μικροί,πολυβιταμινούχοι καρποί και στην περιοχή μας

Μικροί,πολυβιταμινούχοι καρποί με εξωτικά ονόματα, θαύματα της φύσης για την υγεία, τρυπώνουν στα μανάβικα, στις κάβες και στον οργανισμό μας.

Ένα από αυτά και το μοναδικό ΙΠΠΟΦΑΕΣ

Τι είναι όμως το ΙΠΠΟΦΑΕΣ;

ΙΠΠΟΦΑΕΣ: Ημιάγριος θάμνος, με ιστορία χιλιάδων ετών -χρονολογείται πολύ πριν από την εποχή των παγετώνων- που περιέχει πολλαπλάσια ποσότητα βιταμίνης C από το πορτοκάλι, τη ντομάτα, τις φράουλες και το ακτινίδιο. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το ιπποφαές περιέχει πάνω από 190 ευεργετικές ουσίες. Οι περισσότερες από αυτές βρίσκονται στο έλαιο των καρπών του και ο συνδυασμός τους έχει γίνει από τη φύση με τέτοιον τρόπο, ώστε το φυτό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή κάλυψη του ανθρώπινου οργανισμού. Εκτός από βιταμίνη C, περιέχει επίσης και A, B, D, E, K, όλα τα μεταλλικά στοιχεία, φλαβονοειδή, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, καροτενοειδή και ω-7. Το ω-7 είναι λιπαρό οξύ με αντιϊκή, αντιβακτηριδιακή, επουλωτική και αντιγηραντική δράση, κυρίως ζωικής προέλευσης.
Υπάρχει επίσης και στο φυτό μακαντέμια, αλλά σε πολύ χαμηλότερες συγκεντρώσεις από αυτές που περιέχει το ιπποφαές. Κυκλοφορεί: Σε φαρμακεία, καταστήματα βοτάνων και προϊόντων υγιεινής διατροφής, σε μορφή κάψουλας, σιροπιού και συμπυκνωμένου χυμού. [Πηγή: www.doctv.gr]


Το μοναδικό ΙΠΠΟΦΑΕΣ μπορείτε να το βρείτε και στο κατάστημα ΦΟΙΝΙΞ στο Αλιβέρι.

Φοίνιξ Ένας καταπληκτικός χώρος στο Αλιβέρι !Ξηροί καρποί,βότανα,μπαχαρικά,καφέδες και πολλά άλλα. Ταμυναίων 49 Αλιβέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου