6/2/15

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης,εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής μεταλλικών εξαρτημάτων και αντικειμένων,από δύο μηχανήματα έργων,ιδιοκτησίας 63χρονου,τα οποία ήταν σταθμευμένα σε περιοχή της Κύμης και στο Μονόδρι Κονιστρών Ευβοίας αντίστοιχα.Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, ηλικίας 42 και 41 ετών,σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.
Ειδικότερα πρωινές ώρες της 03-02-2015,ο 63χρονος κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Κύμης,ότι το χρονικό διάστημα από 01-07 έως και 31-08-2014,άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από τα ανωτέρω μηχανήματα έργων,διάφορα μεταλλικά εξαρτήματα και αντικείμενα,την αξία των οποίων προσδιόρισε στο χρηματικό ποσό των (12.000) περίπου ευρώ.
 Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν χθες το πρωί και το μεσημέρι αντίστοιχα, σε περιοχές των Κονιστρών Ευβοίας, διαδοχικές νομότυπες έρευνες, όπου βρέθηκαν σε αγροτεμάχιο του 42χρονου και στην αυλή της οικίας του 41χρονου, τρία από τα ανωτέρω κλεμμένα μεταλλικά εξαρτήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου