22/1/15

Ο Αθανάσιος Τάρτης στον Πτήση fm 103,2

Αθανάσιος Τάρτης Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
Όλα όσα είπε στη Γ. Μπαϊρακτάρη ο κ. Αθ.Τάρτης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Πτήση fm 103,2
Ο κύριος Τάρτης αναφέρθηκε αρχικά σε ερώτηση που αφορά   στις απώλειες που δέχθηκε το ΠΑΣΟΚ και για το νέο κόμμα του Γ.Παπανδρέου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι <<το ΠΑΣΟΚ διασπάστηκε και μπορεί να έφυγε ένα κομμάτι συντρόφων αλλά εμείς συνεχίζουμε να τους αγαπάμε και να τους θέλουμε δίπλα μας.

 Η διάσπαση αυτή δεν έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και ο κύριος Παπανδρέου όταν ήταν απλός βουλευτής δεν διαφώνησε  πουθενά και σε κανένα νομοσχέδιο όταν συγκυβερνούσαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, και ξαφνικά, που καλώς συναίνεσε να φύγουμε από το πρώτο μνημόνιο, να βγει ένας μνημονιακός.

Μας στεναχώρησε πολύ ο πρόεδρός μας, στεναχώρησε όλους εμάς που παραμείναμε στο ΠΑΣΟΚ,ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής και τόνισε πως Το μόνο που κατάφερε ο Γ.Παπανδρέου ήταν να κόψει ένα κομμάτι από τη δύναμη τη δική μας με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η Τρίτη θέση για το ΠΑΣΟΚ.
Δίνοντας το δικό του μήνυμα ο κ. Τάρτης και απευθυνόμενος σε όλους τους συντρόφους που στηρίζουν το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ
έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου λέγοντας ότι η ψήφος στο κίνημα Παπανδρέου είναι μια χαμένη ψήφος γιατί πρέπει πάση θυσία το ΠΑΣΟΚ  να διεκδικήσει την τρίτη θέση ώστε να εγγυηθούμε τη μετάβαση στην ομαλότητα, σημειώνοντας ότι θα ήταν τραγικό την τρίτη θέση να την καταλάβει νεοναζιστικό κόμμα.
Το ΠΑΣΟΚ  συνέβαλε τα μέγιστα  όπου από το 2009 και μετά  κλήθηκε να επωμιστεί ευθύνες σοβαρότατες και προτίμησε αντί να γίνει δι αστής να επωμιστεί αυτές τις ευθύνες πάνω του για να κρατήσει όρθια τη χώρα.
Ο αντίπαλός μας αυτή τη στιγμή είναι ο κίνδυνος για την κατάρρευση της χώρας και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό τόνισε ο κ. Τάρτης.
Στην ερώτηση εάν το ΠΑΣΟΚ αισθάνεται να απειλείται απο το ΄΄ΠΟΤΑΜΙ΄΄ ο Υποψήφιος Βουλευτής θεώρησε μη αναστρέψιμη τη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας ,πρώτος ο Σύριζα και δεύτερη η Νέα Δημοκρατία. Αναφερόμενος στο ΄΄ΠΟΤΑΜΙ΄΄ το χαρακτήρισε μόρφωμα το οποίο συμπεριλαμβάνει τα πιο ακραία φιλελεύθερα στοιχεία.
Αναφορικά με τις συνεργασίες των κομμάτων μετεκλογικά ο κύριος Τάρτης τοποθετήθηκε λέγοντας αρχικά ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί   να αποκλείσει συνεργασία με κανέναν εκφράζοντας παράλληλα την προσωπική του άποψη ότι θα προτιμούσε όπως είπε μια συνεργασία με κόμμα της αριστεράς λόγω της πολιτικής του τοποθέτησης όπως διευκρίνισε, και πρότεινε  μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας βάζοντας όλοι τις ιδεολογικές τους διαφορές στην άκρη προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και το σημαντικότερο απ' όλα στα μέτρα που θα παρθούν που ενδεχομένως να είναι και σκληρά να υπάρξει συλλογική ευθύνη.
Η πρόβλεψη του κ. Τάρτη σε ενδεχόμενη αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως είπε έχουν προσχωρήσει αρκετοί σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ λόγω προσωπικής φιλοδοξίας και όχι λόγω ιδεολογικής και πολιτικής τοποθέτησης,ότι σε έξι μήνες θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα ενότητας της παράταξης, εξηγώντας ότι δεν θα μπορέσει να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στην αριστερή πτέρυγα του Σύριζα με εκείνους που προέρχονται από την κεντροαριστερά αλλά και από το ΠΑΣΟΚ.
Ερωτηθείς για τη δυναμική του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής προέβλεψε ότι το ποσοστό του κόμματος που εκπροσωπεί θα είναι μεγαλύτερο απ' ό,τι σε πανελλαδική εμβέλεια  παρά το γεγονός ότι ο κόσμος είναι πικραμένος.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τέθηκαν τα σοβαρά θέματα που αφορούν τους τομείς της υγείας, της ανεργίας, και των υποδομών σε επίπεδο Νομού όπου και εδώ ο κ. Τάρτης έδωσε τις δικές του απαντήσεις.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά και σε επιχειρήσεις που έβαλαν λουκέτο στο Νομό με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες να έχουν μείνει χώρις δουλειά .
Η ανεργία όπως είπε έχει μειωθεί στο ελάχιστο παρά το γεγονός ότι γίνονται προσπάθειες εκφράζοντας την άποψη ότι πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ώστε να γίνουν επενδύσεις στον τόπο μας και πρόσθεσε ότι σαν Νομός θα πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στον τουρισμό προκειμένου να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας.
Στον τομέα της υγείας θα πρέπει να αναλάβουν ειδικοί από κάθε κόμμα προκειμένου να παρέμβουν και να λύσουν τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας αυτός κατέληξε ο κ. Τάρτης.
Τι θα κρίνει αυτές τις εκλογές?
Αθ. Τάρτης: ο θυμός.
Κλείνοντας  ο υποψήφιος βουλευτής συνέστησε υπομονή στον κόσμο για να κρατήσουμε τη χώρα ψηλά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου